Nog maar een paar weken - Reisverslag uit Schagen, Nederland van Cees en Kriss Wijnands - WaarBenJij.nu Nog maar een paar weken - Reisverslag uit Schagen, Nederland van Cees en Kriss Wijnands - WaarBenJij.nu

Nog maar een paar weken

Door: Cees en Kriss

Blijf op de hoogte en volg Cees en Kriss

11 Maart 2009 | Nederland, Schagen

Beste allemaal,

Nog maar 19 dagen en we vertrekken weer naar Karachi. Met z'n vijven gaan we bijna drie weken ons bezig houden met trainingen adviezen en vooral ook zelf veel leren. Wie er meegaan?
Yvonne van Dijk, spelbegeleidster
René Somberg, fysiotherapeut
Heidi Hazelebach, logopediste
En Kriss en Cees natuurlijk.
In de keren dat we bij elkaar zijn geweest hebben we gemerkt dat we een goed team lijken te zijn, allemaal zeer verschillend van aard en kennis en achtergrond, maar ook zeer aanvullend en vooral gezellig met elkaar.
Verschillende acties zijn er al gehouden, via de kerkdienst op Reigersdaal is ruim € 300 opgehaald en op 18 april (wanneer we terug zijn ) wordt er door de gezamenlijke AC's een voorjaarsmarkt georganiseerd.
Geweldig om te merken dat er zoveel mensen nog steeds betrokken zijn bij de verdere ontwikkeling van de projecten in Karachi voor mensen met een beperking.
We hebben er natuurlijk heel veel zin in en zullen jullie via deze site regelmatig op de hoogte houden.

tot gauw

• 12 Maart 2009 - 08:35

Sag:

Wow Yvonne wat geweldig dat jullie dit doen en leuk dat je me de link hebt gestuurd van jullie blog. Ik zal de verslagen met plezier lezen.

Groetjes, Sagra (van India)

• 16 Maart 2009 - 04:24

Prisca Maria Specht:

Hay Cees en Kriss!

Cees bedankt voor je berichtje op me site, ik dacht even kijken of jullie al weg zijn, maar bijna dus, als ik tijd heb dan zal ik afentoe ff kijken! Klinkt leuk zo met een team erheen! Succes in Pakistan en tot ooit :-)

Groetjes Prisca