Mooi - Reisverslag uit Schagen, Nederland van Cees en Kriss Wijnands - WaarBenJij.nu Mooi - Reisverslag uit Schagen, Nederland van Cees en Kriss Wijnands - WaarBenJij.nu

Mooi

Door: Cees en Kriss

Blijf op de hoogte en volg Cees en Kriss

25 Januari 2007 | Nederland, Schagen

Via Judith zijn we uitgenodigd om ons verhaal over UmeedGah te vertellen bij de Rotary Anna Paulowna. Een leuke ervaring om onze belevenissen in Karachi te mogen delen met mensen die we niet of nauwelijks kennen. En goed om het meeleven van de mensen van de Rotary te mogen merken. Grappig ook om te zien dat willekeurige ontmoetingen in Karachi, leiden tot contacten die je anders niet voor mogelijk zou houden. Hoe simpel kan het allemaal zijn..................En dan gaat het niet eens om het geld, maar veel meer om de betrokkenheid die we ervaren wanneer we ons verhaal doen. En dat is meer waard dan wat dan ook.

• 31 Januari 2007 - 19:05

Prisca :

Hallo Cees en Kriss,

Heb even een kijkje op de site genomen en alle verhalen gelezen. Wat goed dat er dit soort projecten zijn in landen zoals pakistan! En helemaal mooi dat het centrum kan blijven bestaan! Erg interessant om alles te lezen. Ennuh stuurt esdege reigersdaal ook personeel er na toe ;-)
    Veel succes met de verdere ontwikkelingen!
    Groetjes prisca

• 24 Maart 2007 - 15:58

Suzanne:

Leuk/Mooi om te zien wat jullie hebben gedaan daar. En vond het leuk om het stuk in de Ergo te lezen.