Warm, dusty but OK
Door: Cees en Kriss
Blijf op de hoogte en volg Cees en Kriss
02 Mei 2008 | Pakistan, Karachi
Het is nu zaterdagochtend en we vonden het tijd om even een berichtje te plaatsen. Met ons is alles goed, hoewel we de beperking in vrijheid niet echt geweldig vinden. Gelukkig is dat maar voor 2 weken. We zijn druk doende alle zaken binnen DarulSukun te bespreken. Gisteren een dagje meegedraaid met de “school” op zich al een bijzondere belevenis. Kinderen en volwassenen varierend in de leeftijd van 6 tot 60 draaien hun programma onder leiding van 2 teachers en het hoofd van de school. Daar tussendoor kwam een groep jongens/mannen die voor verpleegkundigen studeerden op bezoek. (ongeveer 50 man) waarbij vooral Kriss vol in de aandacht stond. Toen ook nog duidelijk werd dat we uit Holland kwamen werd uiteraard gevraagd naar de film. Er waren onder de mannen ook nogal wat “ fanatieke” Moslims. We hebben nu dan ook maar besloten dat we vanaf heden uit Belgie komen, dat scheelt een hoop tekst en uitleg :-)
We hebben ook gesproken over de opzet van het 2e dagcentrum, van de week zullen we hierover met Morris en Salma verdere plannen maken. Afgelopen dagen hebben ook in het teken gestaan van de verjaardag van verschillende zusters. Dat betekent dus 2 dagen party met veel taart, cola, veel en vet eten (m.a.w. een hoop SAS dagen achter elkaar) en socialising. Vandaag in ieder geval een gewone dag. Tenminste voor wat hier gewoon is. Geniet er van als je straks in de supermarkt in de rij staat, met je karretje volgeladen…zo gewoon is dat hier niet.
03 Mei 2008 - 07:57
Renske:
Hoi Cees en Kriss, het valt me hoeveel ramen er in de classroom zijn en zoveel kleuren. Ziet er goed uit!
Awel, hou u goe eeh!
groetjes van Renske -
03 Mei 2008 - 10:15
Els En Henk:
Salaam ji
Hallo Cees en Kirsti.
Leuk weer een berichtje van jullie te ontvangen.
Wij zien op de foto's tevreden mensen in een gezellig kleurrijk interieur.
Veel sterkte met de volgende besprekingen over de opzet van het 2e dagcentrum. Wees voorzichtig en pas goed op elkaar.
Khudafis.
Groetjes aan allemaal.
03 Mei 2008 - 18:20
Arjan Wijnands:
Heel veel plezier daar en hoop dat jullie het daar goed hebben.
groetjes
arjan -
05 Mei 2008 - 18:39
Kees:
Dankzij de beperkingen in ieder geval veilig! Met welke voetballer pronk je als Belg? Goed te vernemen dat Umeed Gah nog goed draait. Geeft vertrouwen voor een 2e locatie. Hopelijk goede ontwikkelingen. Liefs uit Oude Niedorp.