Lekker weer
Door: Cees en Kriss
Blijf op de hoogte en volg Cees en Kriss
12 Mei 2008 | Nederland, Schagen
We zijn weer terug in ons eigen België, o nee Holland natuurlijk. Een prima reis gehad, helaas had men bij turkish airlines besloten dat één koffer voor ons wel voldoende moest zijn, als het goed is wordt ie nagestuurd. Dat zou wel fijn zijn, omdat al onze aantekeningen en andere enigzins belangrijke dingen in die koffer zitten.
Het is weer even wennen hier, gelukkig is het mooi weer, dat verzacht het missen van al het pakistaanse in ieder geval een beetje.
Binnenkort zal Cees de website bijwerken, zodat ook de nieuwste foto's te bewonderen zijn.
Wel kunnen we hier alvast melden dat 4 mensen uit het zakenleven in de Noordkop zich verbonden hebben aan de opzet van het tweede dagcentrum van UmeedGah. Ze willen zich in ieder geval voor 5 jaar financieel (maar zeker ook moreel) garant stellen, zodat voor nog eens 25 kinderen met een beperking (en hun families) het leven er een stuk aangenamer zal uitzien. Een geweldig iniatief natuurlijk waar wij persoonlijk maar ook als Stichting UmeedGah Nederland (SUN) ongelooflijk blij mee zijn. Deze 4 personen kiezen er voor dit verder in de anonimiteit te doen, uiteraard respecteren wij die wens. Wel willen wij ze via deze site alvast ontzettend bedanken.
Met dit mooie bericht sluiten we deze periode (voorlopig) even af. Iedereen die meegelezen en meegeleefd heeft bedankt en tot de volgende keer
Liefs,
Cees en Kriss
12 Mei 2008 - 07:22
Ada:
WELKOM THUIS!!!
fijn dat alles goed gegaan is
wat geweldig dat het 2de huis zo'n goede ( financiele ) start maakt.
wens jullie sterkte met het weer landen op de hollandse klei
bedankt voor alle berichten van jullie reis
lieve groet Ada -
12 Mei 2008 - 21:46
Bianca:
He belgen.... weer thuis van een hard werkende reis. Ik heb al jullie verhalen gelezen en helemaal mooi, vooral de foto"s erbij geeft toch en mooi plaatje. Ik kom gauw met Ed en Sam lang om ff te knuffen. Groetjes uit Maarssen Ed Sam en Biep. -
15 Mei 2008 - 20:01
Sandra En Dimitri:
Wat een genot jullie optimistische, vrolijke en ondernemende berichten te lezen!! Het is en blijft toch wel heel bijzonder wat jullie doen.
dikke kus van ons