Ramp in Pakistan
Door: Cees
Blijf op de hoogte en volg Cees en Kriss
13 Augustus 2010 | Nederland, Schagen
Zoals jullie wel vernomen zullen hebben wordt Pakistan opnieuw daar een gigantische catastrofe getroffen. Miljoenen mensen zijn het slachtoffer en ook de situatie in Karachi ziet er zorgwekkend uit. Gelukkig is de discussie over giro 555 gestopt en hopelijk komt er genoeg binnen om in ieder geval een begin te maken met de noodzakelijke steun. Op de website van UmeedGah (www.umeedgah.nl) heb ik een aparte pagina aangemaakt, hier zal ik regelmatig het laatste nieuws melden.
Mocht je je geroepen voelen iets te doen, twijfel niet!!
Ik hoop dat onze dierbaren daar niet al te hard getroffen zullen worden door het natuurgeweld, maar de toestand is zeer zorgwekkend.
13 Augustus 2010 - 23:07
Jolanda:
ik zou graag willen helpen in het rampgebied is daar een mogelijk heid voor. Mijn e-mail adres is jootjuh_bosboom@hotmail.com -
14 Augustus 2010 - 09:30
Imma:
Hallo Cees,
Mijn vertrouwen in giro 555 is wel aardig geslonken, o.a. doordat zij nog enorm veel geld in kas hebben van vorige inzamelacties en door dat rare gedoe nu over wel of niet openstellen van het gironummer.
Jij gaat binnenkort naar Pakistan en kent het daar, als we jou nou extra geld meegeven, kan je dan iets voor de mensen in de getroffen gebieden doen? Al is het maar voor 1 gezinnetje...
Misschien storten op jullie rekening onder vermelding RAMP? Zou dat kunnen?
Groeten, Imma -
14 Augustus 2010 - 12:54
Giro 555:
Ik kan me de reactie over giro 555 wel voorstellen, maar voor een groot deel berust dat ook op misverstanden en broodje aap verhalen. In ieder geval wordt er door de participerende organisaties serieus werk gemaak van hulp in getroffen gebieden. Veel van die organsiaties verrichten uitmuntend werk. En helaas natuurlijk gaan er ook dingen mis en blijft er wel eens geld aan de strijkstok hangen. Maar niets doen is geen optie. Storten op de rekening van UmeedGah onder vermelding van "Ramp" is een mogelijkheid, ik zal persoonlijk zorgen dat ook dat geld (net als alle andere giften voor UmeedGah) op de goede plek terecht komen. Maar ook storten op giro 555 is naar mijn idee niet verkeerd!!
Cees