Osama bin Laden - Reisverslag uit Karachi, Pakistan van Cees en Kriss Wijnands - WaarBenJij.nu Osama bin Laden - Reisverslag uit Karachi, Pakistan van Cees en Kriss Wijnands - WaarBenJij.nu

Osama bin Laden

Door: Cees

Blijf op de hoogte en volg Cees en Kriss

02 Mei 2011 | Pakistan, Karachi

Wat een nieuws, Osama bin Laden dood, in Pakistan...............Voor alle bezorgden, wij zijn veilig hier in DarulSukun. Wat de gevolgen zijn hier in Pakistan weten we nog niet, maar we zijn extra voorzichtig

Khudafis

• 02 Mei 2011 - 05:51

Vincent:

Ik wilde je al mailen maar jullie weten het al! Inderdaad, wel heftig nieuws! Doe voorzichtig daar, maar geniet ook vooral van al het mooie wat jullie doen. Liefs van ons allemaal

• 02 Mei 2011 - 06:17

Kees:

Schokkend wereldnieus volgen jullie al, voeg ik maar niets aan toe. Zal het echt gevolgen gaan hebben of is het als met onkruid, een weg en tien terug.
    Wel belangrijk is te vermelden dat we Schagen vet. 1 op 7-7 hebben gehouden na een achterstand van 7-3 zonder wissels. En Ajax wellicht .... Nee, verdienen ze niet, spelen als weekbladen.

• 02 Mei 2011 - 06:23

Kees:

Wat ziet iedereen er mooi uit en wat een fraaie spullen. De zorg spat er van af. Mooi om elk jaar ook weer dezelfde gezichten terug te zien komen.

• 02 Mei 2011 - 06:37

Simone:

Wat een mooie foto's van al die fantastische kleurrijke spullen.....geweldig hoor!

veel plezier en ik hoop dat het rustig blijft daar.....en in de rest van de wereld....

• 02 Mei 2011 - 06:54

Christi:

Gelukkig! Ik vroeg me al af of jullie hier last van zouden ondervinden. Jullie hebben mooie spullen meegenomen zeg! Geniet er nog even van.

• 02 Mei 2011 - 07:13

Pierre:

Het Westen viert feest. Echter niet zonder zorg. Gelukkig reageren de politici terughoudend. Hopenlijk heeft dat een matigende invloed op de reacties in de islamitische wereld en lopen jullie geen extra veiligheidsrisico. Ik hoop jullie snel weer veilig en wel hier thuis te zien.

• 02 Mei 2011 - 07:30

Jan :

Dit is alleen goed nieuws als het goede gevolgen heeft. Kom dus veilig thuis.

• 02 Mei 2011 - 07:56

Tina:

Wat heerlijk om al die blije gezichtjes te zien, geeft inderdaad erg veel voldoening! Geniet er nog even van en kom gezond en veilig terug.

• 02 Mei 2011 - 10:24

Marijke :

blijf goede dingen doen maar kom veilig thuis gr mar

• 02 Mei 2011 - 11:45

Mam Moeders Saar Juu:

wat fijn dat ik je gesproken heb cees wat maak je toch een mooien verslagen het is of ik er bij ben hier gaat alles goed maak er nog een paar mooien dagen van en kom veillig thuis veel liefs van ons

• 02 Mei 2011 - 15:08

Vanessa Bronk:

Hey moest gelijk even aan jullie denken na het grote wereldnieuws. Komt vast helemaal goed, maar kijk toch goed rond.
    Wel thuis :-)

• 02 Mei 2011 - 17:28

Mar:

kijken jullie alstublieft goed uit?
    Verder veel plezier en geniet ervan.

• 02 Mei 2011 - 20:37

Jos:

Hi Cees en Kriss en de anderen, De foto's zijn weer prachtig om te zien hoe mooi werk dit ook alweer is en al die blije gezichten........
    Doen jullie voorzichtig en veilig terug keren !!
    Succes en veel plezier nog!!

groetjs Jos blokdijk

• 02 Mei 2011 - 20:54

Prisca:

Poeh hé! Het is wat daar in Pakistan! Gelukkig werken jullie 'gewoon' : -) hard werkend door! Leuk om alle spullen te zien die mee zijn gekomen vanuit NL!
    Groetjes Prisca