Zondag de dag vd arbeid - Reisverslag uit Karachi, Pakistan van Cees en Kriss Wijnands - WaarBenJij.nu Zondag de dag vd arbeid - Reisverslag uit Karachi, Pakistan van Cees en Kriss Wijnands - WaarBenJij.nu

Zondag de dag vd arbeid

Door: Cees

Blijf op de hoogte en volg Cees en Kriss

01 Mei 2011 | Pakistan, Karachi

Beste allemaal,
Het is zondag 1 mei, vanochtend om 8 uur al in de kerk en daarna verder aan het werk gegaan om de spullen in elkaar te zetten. De buggiies zijn werkelijk geweldig en de loopkarren ook. Het speelgoed wordt momenteel door Kriss en Yvonne geinstalleerd in de ODC klas en morgen wordt de teacher geinstrueerd. Vandaag werd de verjaardag van Mother Mathilde (90 jaar) en zuster Angela (86) gevierd. Er waren veel zusters op bezoek en we kregen een heerlijke maaltijd geserveerd. Helaas kunnen we niet op pad, want het is te onrustig in de stad (stakingen en ander gek gedoe) Dus we blijven lekker veilig binnen, er is genoeg te doen.Het is prachtig om te zien hoe de kinderen reageren op het goede materiaal wat we meehebben vanuit Nederland. Heel veel mensen hebben daar aan bijgedragen, onder andere de KLM, maar ook via de rommelmarkt op Reigersdaal, verschillende bedrijven en vele anderen. Iedereen bedankt, wanneer je naar de foto's kijkt weet je dat het de moeite waard is.
Later meer,

Khudafis

• 01 Mei 2011 - 12:47

Ada:

wat een mooie en kleurige materialen
    allemaal. veel plezier en succes met het instrueren van de teacher.
    jammer dat het buiten te onrustig is.
    ik wens jullie " binnen " goeie en vruchtbare dagen toe
    lieve groet

• 01 Mei 2011 - 14:27

Imma:

Beste allemaal,

Fijn die verslagen en de foto's. Het ziet er prachtig uit, zowel de hulpmiddelen als het speelmateriaal.

Veel liefs, Imma