Laatste dagen
Door: Cees
Blijf op de hoogte en volg Cees en Kriss
04 Mei 2011 | Pakistan, Karachi
Het meeste werk zit er op, tenminste dat wat we ons hadden voorgenomen. Er is nog heel veel te doen, maar dat lijkt een proces van vele jaren. Terugkijkend op de afgelopen twintig jaar en zelfs de afgelopen vijf jaar is er al heel veel ten goede veranderd, ondanks de steeds moeilijker wordende omstandigheden in Pakistan. En dat stemt telkens weer hoopvol.
Khudafis
04 Mei 2011 - 13:49
Vincent:
Hoi Cees (en Kriss en Yvonne natuurlijk).
Blijft mooi om te zien wat voor goeds jullie daar doen. Moeten toch maar eens serieus gaan kijken of ik volgend jaar mee kan en wat ik dan kan doen.
Geniet nog even van de laatste dagen en een veilige terugreis.
Liefs
Vincent (en Jenny en de kids natuurlijk :-)) -
04 Mei 2011 - 18:21
Christi:
Hallo mr en mrs Cees
Erg leuk om zo jullie werk te volgen vanuit Nederland. Ben nogal onder de indruk van het huis, zoals ik het op de foto's zie. En....wat een lekkere lachebek dat kleine jochie! -
04 Mei 2011 - 18:44
Mirjam Van Vliet:
ik volg het op afstand maar geweldig wat jullie doen!
veilige reis terug! -
04 Mei 2011 - 19:43
Suzan:
Wat gaaf om al die blije kinderen met super mooie spullen te zien. En natuurlijk dé naaimachine :-) Geniet van jullie laatste dagen! -
04 Mei 2011 - 19:43
Suzan:
04 Mei 2011 - 20:42
Joke:
Hoi Cees en Kriss, en Yvonne
Wat mooi en bijzonder om te zien hoe blij de kinderen en volwassen zijn met de spullen die jullie in elkaar geknutseld hebben. Prachtig werk doen jullie daar!! Een goede en veilige terug reis. lieve groeten. -
05 Mei 2011 - 07:49
Marijke :
ik wens jullie allemaal een goede terug reis toe gr mar -
05 Mei 2011 - 08:55
Moeders Mam :
weer een geweldig verslag nu alweer de laatste dag geniet er nog van denk van denk alleen maar aan die blije kinderen dan weet je dat jullie weer geweldig werk heb gedaan goede thuis reis voor jullie allemaal veel liefs van ons -
05 Mei 2011 - 20:46
Mar:
leuke foto's, ziet er allemaal vrolijk uit goede reis naar huis . -
06 Mei 2011 - 06:01
Kees:
En waar zijn nou al die foto's van de kinderen en de teachers die het niet naar hun zin hebben?
Goede en veilige laatste dagen en terugreis.
09 Mei 2011 - 08:42
Prisca:
Super om al het mooie werk van jullie te zien en te lezen!
En dat weer in zo'n korte tijd daar voor elkaar gebokst!