we zijn er weer
Door: Cees, Kriss en Yvonne
Blijf op de hoogte en volg Cees en Kriss
28 April 2011 | Pakistan, Karachi
Hier even een berichtje om te melden dat we veilig geland zijn, inmiddels al een rondje door DarulSukun hebben gemaakt en ons al weer helemaal thuis voelen.
Later meer, groetjes,
Cees, Kriss en Yvonne
28 April 2011 - 05:36
Stephan:
Altijd goed om te horen dat de reis voorspoedig is gegaan en jullie veilig zijn aangekomen.
Succes! -
28 April 2011 - 07:17
Ed Jenny En Willy:
Hallo Kriss Cees en Yvonne, we hebben jullie nog niet een hele fijne en goede tijd kunnen wensen daarom doen we het op deze manier.
Hartelijke groeten en veel plezier -
28 April 2011 - 07:32
Vincent:
Sterkte met de jet lag ;-)
Ben benieuwd naar jullie verhalen. -
28 April 2011 - 10:50
Corina:
Gelukkig een goede vlucht gehad!?
namens pa en ma ook een behouden vaart.
Succes met jullie werk en de hitte
Groetjes uit Nieuwendijk -
28 April 2011 - 14:08
Mam Moeders :
wat fijn dat alles goed gegaan is heel veel liefs mam moeders -
28 April 2011 - 16:48
Kees:
Toch weer een aangename verrassing dat jullie veilig door de douane zijn gekomen. Thuis voelen is een goed gevoel en verder, wat Klazina zei op de bank: "weer heel veel respect". Doe Morris de groeten. -
28 April 2011 - 22:09
Mar :
Fijn dat jullie veilig geland zijn en nu als jullie een beetje zijn bijgekomen lekker aan de gang ,veel plezier en Yvon een knuffel voor tja ,nou ja ,jij weet wel wie ik bedoel. -
29 April 2011 - 14:06
Petra:
Hallo, alles goed bij jullie hoop ik, ik hoop dat jullie een goede tijd hebben en ook genieten van die lieve, mooie mensen.
Yvon ik mis je nu al, volgende week zondag kunnen we weer bellen.
tot snel -
29 April 2011 - 18:09
Christi:
Fijn dat jullie goed in jullie tweede thuis zijn aangekomen, de scheepslading ook ?(of is de helft blijven steken?) En....morgen wel je oranje sari aan en even proosten met een kopje chai op de koningin he? Succes en geniet ze.